Classic 3501 Sort.jpg

I begynnelsen av september 2021 lanserte Royal Enfield neste generasjon Classic 350 til det indiske markedet. Den europeiske lanseringen vil finne sted på Eicma i Milano, i slutten av november.

Classic 350

NYHET!

Classic 350g.png

Classic 350 er en vakker klassiker som nå er utstyrt med den nyutviklede motoren som også står i Meteor 350. En motor som allerede har blitt lovprist både av presse og av fornøyde eiere. Den ensylindrede motoren er olje og luftkjølt, og med sine 349 cc leverer den et kraftfullt dreiemoment helt fra bunn i registeret. Dreiemomentet er 27 Nm og maks effekt er 20,2 Hk.

 

Et helt nytt chassis er utviklet for å gjøre Classic 350 til en moderne motorsykkel. Fokuset er komfort og kjøreegenskaper, samtidig som den skal være stiv og forutsigbar. Dempesystemet både foran og bak er nytt for økt presisjon.

Alle modeller som kommer til det europeiske markedet blir utstyrt med ABS bremser foran og bak, en ny, bredere sal øker komforten. Et helt nytt styre sørger for en god og komfortabel kjørestilling. Nytt kombinert digital og analog instrumentering gir rikelig med informasjon.  En USB-ladestasjon under styret gir mulighet for lading av mobil underveis.

 

Foreløpig vet vi ikke noe om pris eller leveransedato. Dette ventes å bli klart til lanseringen av den europeiske modellen i slutten av november.  

Classic 350d.jpg
Classic 350c.jpg
Classic 350b.jpg
Engine_SingleRHS.jpg
Engine_Internals_02.jpg

Nyutviklet motor

Classics kraftkilde er en potent ensylindret motor med én inntaksventil og én for eksos. For å minske vibrasjoner er det satt inn en velfungerende balanseaksling. Selvfølgelig svarer den til Euro5 reglementet. Indisk presse, som har testet den nye Meteor 350, forsikrer at den leverer både den ekte Royal Enfield-følelsen og ikke minst den karakteristiske lyden. Meteor 350 er resultatet av designsamarbeid mellom Royal Enfields tekniske sentre, Bruntingthorpe i England og Chennai i India.

Classsic 350e.png
Classic 350f.png
Classic 350e.png