Siste nytt

Open House lørdag 13. september

02 september 2014


Høsten har slått til etter den beste sommeren på mange år, og når det begynner å bli litt friskere i lufta er vi i gang med å tenke på neste sesong. Tradisjonen tro lanserer vi 2015-modellene på Open House, som denne gang arrangeres lørdag 13. september.


Denne gang kommer endelig en etterlengtet Road Glide Special til butikken, vi vet at mange gleder seg til å se og prøvekjøre denne legenden som aldri tidligere har vært tilgjengelig i Europa utenom som påkostet CVO-modell. I USA har den imidlertid en stor tilhengerskare, og det er ikke uten grunn!
Vi får også endelig slippe folk til på den nye minstemann i familien, Street 750. Her er det også mange som har ventet ivrig siden nyheten om den ble sluppet for en stund siden.Nå er tiden kommet til å ta og føle på!


I tillegg blir det fest som vanlig, med grilling og loddsalg av HOG Oslo Chapter (som også styrer demokjøringen), stands med noen av våre leverandører og livemusikk fra lastebilen vår som for anledningen funker som scene. Vi tupper bruktsyklene våre ut i sola og fyller opp underetasjen med gi-bortpriser og prutegreier, her garanteres det kupp over en lav sko!
Oppe i annen etasje kan dere nyte godt av de faste lave prisene våre på aftermarket-kampanjen vår. Hvis du tror du vet om noen som ligger lavere enn oss i pris, er du hjertelig velkommen til å teste oss! ;-)

Trenger du flere unnskyldninger til å komme? Vi inviterer også en rekke gamle veteransykler til utstilling hos oss, hvis du kjenner noen som sitter på en gammel skatt i garasjen så kan du gjerne tipse dem om dagen og be dem ta kontakt?
Vi kjenner det kribler og gleder oss til å se alle sammen her til en folkefest i ypperlig høstvær som vanlig! :-)

Tilbake til forrige side